Çerez Politikası - Op. Dr. Barış Çin

İNTERNET SİTESİ ÇEREZ POLİTİKASI

İnternet siteleri kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmek ve zenginleştirmek için birtakım çerezler kullanmaktadır. Çerezler; ziyaret ettiğiniz internet sitelerinin cihazınıza bilgiler kaydederek daha sonraki ziyaretlerde bu bilgilerin kullanılmasına olanak sağlayan veri dosyalarıdır. Böylelikle bir tür tanımlama dosyası olan çerezler sonraki ziyaretlerde cihazların tanınmasını sağmaktadır.

İnternet sitemizde yer alan çerezler, internet sitesinin temel işlevlerini yerine getirebilmesi, internet sitesi performansının arttırılması, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, kullanım kolaylığı sağlanması, görüntülenen içeriğin kişiselleştirilmesi, profilinizin oluşturulması ve internet sitesi trafiğinin araştırılması amaçlarıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak kullanılmaktadır.

Çerez politikamız ile Dr. Barış Çin. olarak internet sitemizde yer alan çerezlerin kullanılması sonucu elde edilen kişisel verilerin işlenmesi süreci hakkında ziyaretçilerimize bilgi vermeyi amaçlamaktayız.

İnternet sitemizi ziyaret ederek web sitemizde yer alan çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş sayılırsınız. Çerez kullanımına izin vermek istemiyorsanız cihazınızın ayarlarından (kullandığınız tarayıcıya uygun olarak) çerezlerine izin verilmesini engelleyebilir ve halihazırda bulunan çerezleri silebilirsiniz; ancak belirtmek isteriz ki, çerezlerin kullanımına izin verilmediği takdirde internet sitesi gerektiği gibi kullanamayabilirsiniz. Çerez politikamız doğrultusunda mevzuata uygun şekilde kanunen yetkili kurumlar, iş ortaklarımız ve tedarikçilerimiz ile çerezlerin kullanımı sonucunda elde edilen kişisel verileri paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı taraflar, kişisel verilerinizi yurt dışında yer alan sunucularda saklayabileceğinden sitenin kullanımı ile verilerin yurt dışına aktarılmasına izin verildiği kabul edilmektedir.

Gerekli görülen hallerde internet sitemizde yer alan çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, çerezlerin çeşitlerini veya işlevlerini değiştirilebilir ve internet sitemize yeni çerezler ilave edebiliriz. Dr ………………. çerez politikasının değiştirilmesi hakkını her daim saklı tutmaktadır.

6698 sayılı Kanun’un 11. maddesi gereği, ilgili kişi olarak;

  • kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
    •kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
    •kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
    •yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
    •kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    •6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    •işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
    •kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Bahse konu haklarınıza ilişkin taleplerinizi Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Caddesi No37 Ataşehir/Istanbul adresine yazılı olarak ulaştırmanız durumunda talep en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde sonuçlandırılacaktır.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn